Този сайт използва бисквитки (cookies), които се използват за правилното функциониране на сайта, както и за събиране на данни за посещаемостта от страна на GOOGLE. С използването на сайта вие се съгласявате с това условие.

14 години

Доверие, лоялност, почтеност.

БОС-ИТ ЕООД

Превенция и защита.

БОС-ИТ ЕООД

Сигурност тук и сега!

Добре дошли в нашия сайт

Добре дошли в сайта на Бюро за Охрана и Сигурност - ИТ ЕООД. 10 години ние се грижим за сигурността на нашите клиенти, доверили ни се за безопасността на техния бизнес или дом. Тук може да намерите описание на услугите, които предлагаме:

  • Охрана със СОД
  • Мониторинг Център
  • Физическа охрана
  • Охрана на Масови мероприятия
  • Охранително обследване

Мониторинг център

Мониторинг център

Мониторинг центъра осигурява навременна реакция на нашите патрули при аларма, постъпила от наблюдаваните обекти за охрана.

Ние работим за Вас 24/7/365 дни в годината

В нашият център са съвместими и работят над 80 % от наличната на българският секюрити пазар системи, техника и протоколи.

В това число системите за пожароизвестяване и пожарогасене , видеонаблюдение .

Благодарение на нововъведенията и иновативните системи за сигурност и протоколи , мониторинга може да се извършва до/от всяка точка от страната .

Чрез мониторинг центъра се получават в реално време сигналите както за нарушаване на сигурността на обекта, така и включването и изключването на системите за сигурност, както и установяване на кой от ползващите на системата е включил/изключил системата.

Нашите клиенти имат реалната възможност в реално време да получават информация относно състоянието на обекта им .

Нашите оператори и служителите на автопатрулите са обучени и способни да реагират своевременно и съгласно утвърдени протоколи на всеки сигнал и при всякакъв тип инциденти

Какво можем да направим за вас ...

Част от нещата, които можем да направим за Вас, Вашия бизнес и Вашата сигурност ...

Мониторинг център

Мониторинг центъра осигурява навременна реакция на нашите патрули при аларма, постъпила от наблюдаваните обекти за охрана.

Прочети още...

Охрана със СОД

БОС – ИТ ЕООД разполага с възможности за охрана с високоефективна, съвременна сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника,

Прочети още...

Физическа охрана

Всички охранители на БОС ИТ ЕООД са лицензирани съгласно Закона за частната охранителна дейност.

Прочети още...